Het lukt me niet om in te loggen/ wachtwoord vergeten.

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Tue, 13 Jun 2023 om 04:40 PM op Support Ease2pay

Het niet kunnen inloggen is het meestvoorkomende probleem met onze applicatie. Het is echter in bijna alle gevallen het gevolg van een verkeerde combinatie tussen de gebruikersnaam en het wachtwoord. De beste tip als de combinatie niet lukt: probeer meerdere e-mailadressen en wachtwoorden, vaak lukt het vanzelf.

Zodra je voor het eerste een account aanmaakt, is dit e-mailadres ook direct je gebruikersnaam. Het kan vervolgens zo zijn dat je zelf, of via de klantenservice, het e-mailadres laat aanpassen. Vervolgens kan je alleen inloggen met dit nieuwe e-mailadres.

Vaak proberen mensen bij het lang niet gebruiken van de applicatie in te loggen met een oude gebruikersnaam, deze wordt dan niet herkend. Controleer altijd eerst of jouw inloggegevens goed zijn ingevuld. Lukt het daarna nog niet om in te loggen? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord per email toegestuurd. Let op: dit gaat naar het e-mailadres waarop je account staat geregistreerd. Een eventueel oud e-mailadres zal geen link krijgen om het wachtwoord aan te passen.