Hoe activeer ik een dienst? Port of Amsterdam

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Fri, 01 Dec 2023 om 10:15 AM op Support Ease2pay

Stap 1: Aanmelden

Heeft u nog geen account? Maak hem dan eerst eenmalig gratis aan. Hoe u dit doet, leest u onder de vraag 'Hoe maak ik een account aan?' Heeft u al een account, dan kunt u tegen lokaal geldende tarieven gebruik maken van al onze activatiepunten in Nederland. Hiervoor logt u in via de app of de website.

Stap 2: Zet de stroomvoorziening, waterpunt of liggelden aan.

Selecteer de locatie waar u zich bevindt in de app of op de website. Doe dit door te zoeken op de kaart of door te zoeken in de lijst met namen. Selecteer vervolgens de juiste service (lig- of vaargeld, stroomvoorziening of water). Activeer het vijfcijferige nummer* van het activeringspunt dat u wilt activeren. *Let op: Walstroomnummers bestaan uit 4 cijfers.

Stap 3: Stroomvoorziening, waterpunt of ligplaats/liggelden uitzetten

32A, 63A en 125A

Steek uw 6-polige stekker in het stopcontact en druk deze stevig aan.

Draai de montagering (ring) met de klok mee totdat u een klik hoort.

De lamp licht dan groen op.